Waarom leidt een ketogeen dieet niet altijd tot gezondheidswinst?

In deze lezing geeft Yvonne van Stigt inzicht in de voetangels en klemmen die je kunt tegenkomen wanneer je start met een ketogeen dieet. Ook met een ketogeen dieet lukt het niet bij iedereen om weer gezond en slank te worden. Dat heeft echter niets te maken met een gebrek aan discipline. Er zijn namelijk diverse factoren die het proces kunnen verstoren, zonder dat je daar erg in hebt. Yvonne legt in deze lezing uit waarom het soms gewoon nog niet lukt en wat je zou kunnen doen om je succeskansen te vergroten.

Yvonne van Stigt

Evolutionair gezondheidsdeskundige Yvonne van Stigt is een veelgevraagd spreker voor congressen en lezingen. Yvonne is niet alleen ervaringsdeskundige op het gebied van gewichtsbeheersing, zij is ook directeur van een jonge onderwijsorganisatie.

Zij is afgestudeerd in de klinische Psycho Neuro Immunologie aan de Universiteit van Gerona (Spanje). Daarnaast heeft zij vijf boeken geschreven en de Oerslank organisatie opgericht. Zij is in 2017 gestart met een nieuw onderwijsinstituut; Opleidingsinstituut voor Preventieve en Functionele Geneeskunde (OPFG). Het OPFG verzorgt opleidingen voor professionals in de leefstijlgeneeskunde, waaronder een 4 jarige beroepsopleiding tot Orthomoleculair therapeut.

Zondag 24 mei 2020

  • Lezing: 45 minuten.
  • Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.
  • Kosten: 5 euro per persoon.*
  • Meer info over Oergezond.
  • Inschrijving opent eind maart.

* ) Deze bijdrage gaat naar Stichting GezondDorp. En maakt het (mede) mogelijk deze GezondDorp Belevingsmarkt te organiseren, alsook om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.