In GezondDorp Leende was heel wat te beleven!

De LCHF Belevingsmarkt verdubbelde tijdelijk ongeveer de populatie van GezondDorp. Naar schatting waren er 4.000 bezoekers op de been in de Dorpstraat en Oostrikkerstraat in Leende op zondag 12 augustus 2018. Zij kwamen uit alle windstreken beleven wat de LCHF leefstijl inhoudt; het eten van weinig koolhydraten en veel gezonde vetten is het uitgangspunt.

Met trots draagt Leende de eretitel GezondDorp

De meest gehoorde reacties zijn als volgt samen te vatten aldus Sanne van der Zanden, projectmanager van de LCHF Belevingsmarkt georganiseerd door stichting GezondDorp: “Het is erg leuk om zoveel mensen te zien en spreken die dezelfde interesses hebben. We hebben echt genoten en kijken met veel plezier terug op een zeer leerzame dag. Voor herhaling vatbaar!”

“Leende heeft echt laten zien waarin een klein dorp héél groot kan zijn.”, vult Wim Tilburgs, voorzitter van de stichting Je Leefstijl als Medicijn aan. “Met trots dragen jullie de eretitel GezondDorp!”

Reportage RTV horizon

In Leende doen zo’n 1000 mensen aan een dieet met weinig koolhydraten een veel vet. De resultaten zijn veelbelovend. (Ongeveer 14 minuten.)

Vlog Oanh’s Kitchen

Op de LCHF Belevingsmarkt in Gezonddorp Leende heb ik 3 workshops gegeven. Samen met de deelnemers hebben we bloemkoolsushi gemaakt, courgetti met heerlijke truffelolie en een smakelijke Zwitserse rösti! Het was ontzettend gezellig en ik heb intens genoten! Bedankt allemaal voor het komen, jullie behulpzaamheid en de gastvrijheid! Het was een top dag waar ik nog steeds van kan nagenieten. (Ongeveer 5 minuten.)

Sfeerverslag HeezeLeende24

Op zondag 12 augustus 2018 vond in Leende de eerste LCHF Belevingsmarkt plaats. Deze groots opgezette markt was ‘the place to be’ voor aanhangers van de LCHF leefstijl en voor iedereen die een gezonde leefstijl belangrijk vindt. (4:30 minuten.)