In GezondDorp was heel wat te beleven!

Tijdens de 2e editie van de LCHF Belevingsmarkt was er volop aandacht voor goede, eerlijke voeding; voor voldoende beweging; voor ontspanning & sociale contacten; en voor slaap & bioritme. Want al deze elementen zijn belangrijk om op een vitale manier oud te worden.

Ook op zondag 19 mei 2019 verdubbelde tijdelijk ongeveer de populatie van GezondDorp. Naar schatting waren er 4.000 bezoekers op de been bij Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven in Leende. Zij kwamen uit alle windstreken beleven wat de GezondDorp leefstijl inhoudt door langs de kramen te struinen en/of onderdelen van het programma bij te wonen. Waaronder de boekpresentatie van ‘Van GezondDorp naar GezondLand’.

Berichtgeving HeezeLeende24

Zondag 19 mei werd alweer de tweede LCHF Belevingsmarkt in Leende gehouden. Deze editie vond plaats bij Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst in de tuin, de oprijlaan en de parkeerplaats maar ook op de benedenverdieping waar diverse presentaties werden gehouden. Hoogtepunt van deze dag was de boekpresentatie ‘Van GezondDorp naar GezondLand’.

> Lees verder

LCHF Belevingsmarkt 2019Blog Cookies & Carrot Sticks

Op 19 mei jongstleden vond de 2de editie van de LCHF Belevingsmarkt van GezondDorp Leende plaats. Ik schreef vorig jaar al vol enthousiasme over het hele project en de eerste editie van de LCHF Belevingsmarkt en ook dit jaar was de markt weer een enorm succes.

> Lees verder

Even ontspannen tijdens de LCHF Belevingsmarkt in Leende.

Persbericht ED (Eindhovens Dagblad)

Belevingsmarkt Jagershorst Leende: ‘Nog altijd onwetendheid over gezonde voeding’

LEENDE – De tweede editie van de LCHF Belevingsmarkt in Leende trok op de nieuwe locatie bij Jagershorst duizenden bezoekers. Gezond leven is hip en het dorp lijkt er een structureel evenement bij te hebben.

> Lees verder