Suikervrij eten met Iris Heuer

GreenTwist Cooking is een initiatief van Iris Heuer. Zij is healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. GreenTwist Cooking is ontstaan vanuit haar liefde voor koken en eten, én een passie om mensen te leren over gezondheid.

Iris begeleidt mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.

Hierin biedt ze gezonde kookles, catering en begeleidt ze retraites mee. Er wordt daarnaast hard gewerkt aan een gezonde online kookschool.

Twee kookworkshops

kookworkshopsIn verband met de tijd maak je tijdens deze kookworkshops eenvoudige gerechtjes. Tijdens de kookworkshops geeft Iris ook uitleg over suikervrij eten, welke soorten suiker je kunt onderscheiden en hoe je praktisch suiker kunt vermijden. De gerechtjes krijg je to go mee in bakjes: Hartige hapjes (3 stuks) / Suikervrij snoepen (3 stuks).

Zondag 24 mei 2020

  • Kookworkshop ‘Hartige hapjes’ (3 stuks) : 45 minuten.
  • Kookworkshop ‘Suikervrij snoepen’ (3 stuks) : 45 minuten.
  • Maximaal aantal deelnemers/kookworkshop: 15 personen.
  • Kosten: 15 euro per persoon.*
  • Meer info over GreenTwist Cooking.
  • Inschrijving opent eind maart.

* ) In deze bijdrage zit een bedrag voor Stichting GezondDorp. Die kleine bijdrage maakt het (mede) mogelijk deze GezondDorp Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.