Op de GezondDorp Belevingsmarkt is ruimte voor ‘marktkramen’ en foodtrucks met een aanbod dat aansluit bij de GezondDorp leefstijl.  Ook is er ruimte voor lezingen, trainingen en (kook-)workshops over onderwerpen die passen bij deze leefstijl. Deelnemen? Stuur ons per mail meer informatie over jouw idee: belevingsmarkt@gezonddorp.nl.* Voor meer informatie over de GezondDorp Belevingsmarkt in het algemeen bereik je ons via hetzelfde e-mailadres. Uiteraard nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stand huren:
food, non-food en diensten

Wil je een stand huren op de GezondDorp Belevingsmarkt? Stuur ons een mail met daarin een link naar je website of enkele duidelijke foto’s en een beschrijving van de diensten en/of producten die je wilt aanbieden. Wij selecteren daarbij op passend binnen GezondDorp leefstijl, creativiteit, duurzaamheid, inspiratie, schoonheid, ambachtelijkheid, originaliteit en bij voorkeur aangeboden door de maker zelf.

De huur voor een marktkraam (4 meter lengte, werkhoogte 68 cm, diepte 80 cm) of een standplaats zonder kraam van 4×2 meter is in principe 45 euro ex btw. Als het gaat om horeca bespreken we graag eerst je wensen voordat we een prijs noemen.

Wil je een dienst aanbieden? Dan vragen we je en leuke interactieve manier te verzinnen om bezoekers te laten ervaren wat jij aanbiedt. Dit mag natuurlijk ook een lezing, training of workshop zijn, zie onder.

Je kunt je kraam eventueel delen met een deelnemer die wij ook geschikt vinden. We vragen je deze persoon zelf te zoeken en aan ons voor te stellen.

Lezing, training of workshop verzorgen

Wil je een lezing, training of workshop verzorgen op de GezondDorp Belevingsmarkt? Stuur ons een mail met daarin je idee. Wellicht kun je daar informatie van eerdere lezingen/workshops aan toevoegen? Wij selecteren ook hier op passend binnen GezondDorp leefstijl, creativiteit, duurzaamheid, inspiratie, schoonheid, ambachtelijkheid, originaliteit en bij voorkeur aangeboden door de maker zelf.

Verzorg je als exposant een of meerdere workshop of lezingen? Dan is de marktkraam kosteloos. En de opbrengst van de workshop(s)/lezing(en) voor Stichting GezondDorp.