Schilderworkshops

Maak kennis met de creativiteit in jezelf tijdens de schilderworkshops van Marianne Baijens. Meerdere keren op de dag kun je meedoen aan een laagdrempelige workshop. Ervaring is niet nodig, het gaat vooral om genieten!

‘Wie ben ik?’

SchilderworkshopsSchilder een bloem met acrylverf op een klein doekje en maak er een klein gedichtje genaamd elfje bij.

Het doel van de schilderworkshop ‘Wie ben ik?’: Verkennen creatieve materialen en kijkje in jezelf. Ontspanning.

‘Trots zijn op jezelf!’

Multimedia, werken met verschillende materialen op een klein doekje.

Het doel van de schilderworkshop ‘Trots zijn op jezelf!’: Verkennen creatieve materialen en positiviteit. Ontspanning.

Zondag 24 mei 2020

  • Duur workshop: 45 minuten.
  • Maximaal aantal deelnemers: 12 personen per workshop.
  • Kosten: 7,50 euro per persoon (kosten materialen).
  • Inschrijving opent eind maart.

Meer over Marianne Baijens

Marianne BaijensMarianne Baijens woont in de dorpskern in Leende. Ze is authentiek, een gevoelsmens met oog voor de ander. Ze is zachtaardig en daadkrachtig. Ze werkt vanuit haar eigen praktijk en atelier als creatief coach, nalatenschapscoach, kunstschilder en schilderdocent. Ze is zeer kundig op haar vakgebieden en maakt daarbij gebruik van haar enorme dosis aan levenservaring. Marianne werkt en handelt vanuit haar gevoel om jou een positieve(re) kijk op het leven te geven. Op zachte wijze neemt ze je mee en neemt alle tijd.

Schilderworkshops op maat: WAT JE MAAKT BEN JE ZELF

Kwaliteitsmoment met familie of vrienden. Teambuilding. Samen creatief bezig zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Schilderen met acryl naar thema op klein of groot doek. Tijdens de schilderworkshops op maat zorgt Marianne ervoor dat je een onvergetelijke middag hebt vol met plezier. Ze geeft je persoonlijke aandacht en legt je in de watten.

Creatieve coaching : VITAMINES VOOR JE ZIEL.

Creatieve coachingPersoonlijke ontwikkeling en groei. Via je eigen creativiteit de weg naar jezelf ontdekken. Creativiteit en inspiratie zijn een fijne en laagdrempelige manier om dichter bij jezelf te komen. Het is niet altijd gemakkelijk om over je gevoelens te praten. Creatieve coaching is een goede manier om ruimte aan jezelf te geven en jezelf in alle rust te her-ontdekken en ontplooien. Met voor jou op maat gemaakte opdrachten kom je dichter bij jezelf.

Nalatenschapscoaching: ONTZORGEN VOOR LATER

Begeleiding bij alle zaken rondom een nalatenschap. Met aandacht voor uw persoonlijke situatie. Voor of na uw overlijden. Coaching  en begeleiding bij ziekte, overlijden  en daarna voor u en uw dierbaren zowel volwassenen als kinderen. Begeleiding bij het afwikkelen van een nalatenschap, het adviseren kort na een overlijden. Vooraf aanleggen van een levensdossier met daarin opgenomen al uw wensen voor nu en later.

Meer informatie op haar website: https://mariannebaijens.nl/.