Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie is een natuurlijke geneeswijze waarbij de behandeling is gericht op de totale mens. Voetreflexzonetherapie kan toegepast worden bij:

  • Lichamelijke klachten
  • Emotionele klachten
  • Hormonale klachten
  • Stressklachten

Stimuleren van drukpunten op de voet

Door middel van speciale massagetechnieken worden drukpunten op de voet gestimuleerd. Hierdoor wordt invloed uitgeoefend op de rest van het lichaam. Er ontstaat een betere doorbloeding en afvalstoffen verlaten sneller het lichaam.

Doordat er in het lichaam een betere energetische doorstroming op gang wordt gebracht, kan ook de geest zich beter rijpen. Hierdoor ontstaat tevens rust en ontspanning en voelen mensen zich beter.

Een veilige en natuurlijke behandelwijze

Voetreflexzonetherapie is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor acute en chronische klachten en kan ook zeer effectief worden gebruikt als preventieve maatregel om een goede gezondheid te waarborgen en/of te bevorderen.

Op de GezondDorp Belevingsmarkt op zondag 24 mei 2020 verzorgen diverse therapeuten aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) behandelingen van 20 minuten. Hiervoor betaal je slechts 7,50 euro en krijg je nog een leuke attentie ook!

 

Zondag 24 mei 2020