Voeding in relatie tot de kracht van onze geest

Regie op je eigen leven

In de huidige tijd van bewustzijn wordt het steeds belangrijker dat we zelf zoveel mogelijk de regie van ons eigen leven behouden.

Natuurlijk is het goed hierin anderen te raadplegen echter vergeet je eigen kracht daarin niet.

Het is een uitdaging om hierin zó dicht mogelijk bij jezelf te blijven en steeds meer vertrouwen te krijgen in de aanwijzingen en de signalen die je lichaam jou als stuurman geeft. Wij, Marcus en Kaatje, nemen je graag mee via onze eigen ervaringen op een manier die bruikbaar is in je dagelijks leven.

Luister naar je intuïtie en oersignalen

Als individu in onze huidige maatschappij kunnen we niet vóórkomen dat we sterk beïnvloed worden door alles wat er om ons heen gebeurd, in feite wordt ons leven al voor ons uitgestippeld en door de zeer uitgebreide media-informatie kunnen we al vrijwel meteen googelen wat we kunnen doen om gezond te zijn, gezond te blijven en welke keuzes we hierin maken.

Als we daar gevoelig voor zijn en in een periode in ons leven terechtkomen waarin ons lichaam en geest ook signalen gaat afgeven om hier zelf naar te gaan kijken zijn we gewend om meteen een buitenstaander daarin te raadplegen. Terwijl we dan juist uitgedaagd worden om ons weer te herinneren wat onze intuïtie en onze oersignalen ons vertellen.

Laat je eigen kracht ontwaken

Wanneer je eenmaal deze drempel overgaat dan zal het je gaan verbazen waar wij als mens echt toe in staat zijn. Dat we al enorm veel inzichten en wijsheid in onszelf dragen en dat niet alleen de voeding belangrijk is die we tot ons nemen. Ook hoe ons lichaam en onze geest hiermee omgaat en op het moment dat we hier zelf de regie in handen gaan nemen dat we ook vertrouwen hebben in onszelf.

Dat als we de expertise van een ander vragen we nog steeds in staat zijn om dat in onze eigen ervaringen en behoeften te kunnen integreren.

Door middel van een presentatie en onze eigen ‘magische ervaringen’ inspireren we jou graag als deelnemer zodat ook jouw eigen kracht hierin mag ontwaken.

Zondag 24 mei 2020

  • Lezing: 30 minuten.
  • Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.
  • Kosten: 5 euro per persoon.*
  • Meer info over Karmaatje.
  • Inschrijving opent eind maart.

* ) Deze bijdrage gaat naar Stichting GezondDorp. En maakt het (mede) mogelijk deze GezondDorp Belevingsmarkt te organiseren, alsook om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.