Gezonde, dagverse maaltijden naar eigen keus

Wij (Fred en Betsie) als Catering-service van Grunsven hebben sinds 1995 een traiteurwinkel in Heeze. Daar bereiden en verkopen we gezonde, dagverse maaltijden.

Sinds kort verkopen we ook koolhydraatarme maaltijden waarbij de gast kan kiezen uit diverse groenten en vlees, vis of vegetarische gerechten; helemaal naar eigen keus samen te stellen dus.

Bewust bezig met gezonde voeding

We merken dat onze gasten zich steeds meer bewust zijn van de voordelen van gezonde voeding; door de start van het project GezondDorp is dit in een stroomversnelling gekomen. Men merkt dat het ook echt zin heeft en dat deze leefwijze (weinig koolhydraten) bijdraagt aan een kwalitatief beter leven.

Onze gasten stellen hele bewuste vragen en willen weten wat ze eten, wat een zeer positieve ontwikkeling is!

Koolhydraatarme ijsjes en ambachtelijke salades in de maak

Sinds kort zijn we bezig om een koolhydraatarm ijsje te ontwikkelen; belangrijk hierbij is dat het vooral lekker smaakt, om ook tijdens de zomerse dagen iets verfrissends aan te kunnen bieden.

Ook gaan we binnenkort in onze traiteurwinkel starten met ambachtelijk bereide salades, waarbij ook volop aandacht zal zijn voor het koolhydraatarme.

Bron: Heeze-Leende24

Zondag 12 augustus

Uiteraard zijn wij er zondag 12 augustus ook bij tijdens de LCHF Belevingsmarkt in Leende. Kom naar onze marktkraam om te proeven en je vragen te stellen. Fred neemt bovendien ook deel aan de Talkshow “Hoe proeft gastvrijheid in Brabant?”.

Meer over Catering-service Van Grunsven lees je op onze website.

Categorieën: Deelnemer