Vitaliteitsprogramma

De missie van FyVip is om iedereen te laten ervaren wat het daadwerkelijk inhoudt om de beste versie van jezelf te zijn. Het fysieke aspect van vitaliteit is daarbij erg belangrijk. Slaapproblemen, darmklachten, energieproblemen, pijnklachten en vele andere ongemakken hinderen je om het optimale uit je leven te halen.

Veel fysieke klachten hebben een mentale oorsprong en daarom combineert FyVIP het fysieke programma met coaching. “Wij combineren onze kwaliteit, aandacht en kennis om voor jou een vitaliteitsprogramma op maat te maken. Het gaat immers om de beste versie van JEzelf, wij gaan altijd voor optimaal resultaat! Wij zijn trots op de resultaten die we boeken met onze complete aanpak over alle peilers van vitaliteit: ademhaling, voeding, het immuunsysteem, stress, bewegen en mindset.”

Nieuwsgierig?

Bezoek de kraam van FyVip tijdens de LCHF Belevingsmarkt. Daar ontdek je meer over de complete aanpak van het vitaliteitsprogramma. Ga naar de lezingen ‘Nooit meer moe & futloos, de oplossing zit in je darmen‘ of ‘Nooit meer slaapproblemen, hoofd- & nekpijn in tijden van stress‘ van Timo Hans op zondag 19 mei; nadere info volgt. Of neem nu alvast een kijkje op de website voor meer informatie over FyVip.

Categorieën: Deelnemer