Matty Barnhoorn (1962)  had al vanaf jonge leeftijd problemen met haar gewicht. Op haar vijftiende ging ze voor de eerste keer streng op dieet en zo begon een lange weg van lijnen, afvallen en weer (meer) aankomen. Een strijd die voor velen herkenbaar is…

In 2001 probeerde ze iets nieuws; een dieet met heel weinig koolhydraten. Tot haar grote verrassing bleek dit geweldig te werken! In nog geen half jaar viel ze ruim 30 kilo af.  Zonder ook maar één dag honger te hebben! Ze merkte ook dat ze zich veel beter voelde, ze had veel meer energie,  sliep beter en had geen last meer van haar maag en andere kwaaltjes.  Wat een ontdekking, hier wilde ze alles van weten!

Minder medicatie, meer gezondheid en energie

Al snel werd Matty een expert in koolhydraatarm eten en inmiddels begeleidt en inspireert zij met haar bedrijf TheNewFood al ruim 15 jaar anderen bij deze eetwijze. Niet alleen mensen die willen afvallen, maar ook mensen met diabetes 2 (die hier vanaf willen),  diabetes type 1 (die stabielere bloedsuikers willen) en bij veel andere gezondheidsproblemen. Zij werkt samen met (huis)artsen, diëtisen en diabetesverpleegkundigen. In veel praktijken worden haar boeken gebruikt.

Kom proeven in de stand van TheNewFood!
Matty neemt veel heerlijke LCHF hapjes en maaltijden mee om te proeven, zorg dat je er bij bent! Ondertussen kun je ook met al je vragen bij haar terecht.

Boeken: “Koolhydraatarm eten Zó doe je dat!”

Vanuit haar jarenlange ervaring is een praktische reeks inspirerende gidsen ontstaan. Met de STARTGIDS als uitgangspunt. Een effectieve aanpak om verantwoord en succesvol te starten met koolhydraatarm eten. De simpele, heerlijke gerechten zijn voor iedereen haalbaar. Je kunt alle gidsen/boeken bekijken en aanschaffen in haar marktkraam, ze neemt er genoeg mee!

STARTGIDS DEEL 2 is te bestellen!

Na de startgids door met nieuwe weekmenu’s? Dat kan sinds maandag 13 mei! Je kan vanaf nu de PDF (direct beschikbaar) kopen of het boek alvast bestellen. Hij wordt dan medio juni bezorgd. In Leende neemt TheNewFood alvast de eerste paar 100 mee (OP=OP).

Meer informatie over TheNewFood

Neem alvast kijkje op de website voor meer informatie.

Categorieën: Deelnemer