Reizen is gezond en zorgt voor de nodige ontspanning. Of het nu een langere of kortere reis is, dichtbij huis of verder weg, het is heerlijk om een keer in een andere omgeving tot rust te komen.

Een unieke, bijzondere en persoonlijke vakantie-ervaring

Je bent op zoek naar een unieke, bijzondere en persoonlijke vakantie-ervaring? Of je wilt graag je zakenreis tot in de puntjes geregeld hebben? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Rondreizen, standaard of op maat, reizen ver weg of dichtbij, cruises, zonvakanties, treinvakanties, stedentrips, huurauto’s, fietsen, excursies…..voor elke soort reis kun je bij mij terecht. Ook voor groepsreizen of incentives kun je me inschakelen.

Naar jouw persoonlijke wens

Het bestemmingspakket is niet het enige wat ik regel. Ik ga een stapje verder door alles compleet te regelen, als je daar prijs op stelt. Dat begint al bij het parkeren op de luchthaven en gaat tot bijvoorbeeld het reserveren van een tafel in een bepaald restaurant. Naar wens krijg je van mij ook routes, must-see plekjes of must-do excursies én restauranttips.

Bereikbaar ben ik eigenlijk altijd. Ik werk vanuit mijn mooie werkkamer thuis en ken daardoor geen echte openingstijden. Bel of mail me geheel vrijblijvend voor een afspraak op een door jouw gewenst tijdstip en op een plek die jij wenst. Ook in de avond of in het weekend.

Win zondag 12 augustus een reisvoucher!

Bezoek mijn marktkraam tijdens de LCHF Belevingsmarkt en laat je informeren over prachtige bestemmingen. Je maakt bovendien kans op een reisvoucher t.w.v. 100 euro en een gratis parkeerplaats voor je vakantie op een luchthaven naar keuze!

– Pascall van Mastrigt, Reismetpassie

Categorieën: Deelnemer