Wil je beginnen met de LCHF leefstijl, maar weet je niet waar te beginnen? Ben je net begonnen met een koolhydraatarme leefstijl en zoek je ondersteuning op specifieke gebieden? Of ben je al geruime tijd geleden gestart en goed op weg, maar vind je het gewoon interessant om kennis te maken met een aantal experts op dit gebied? Dan is de Meet & greet echt iets voor jou!

Een uniek ontmoetingsmoment

Tijdens deze Meet & greet krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met andere LCHF’ers en experts uit het veld. Een georganiseerd, uniek ontmoetingsmoment waar fans hun idool of voorbeeldfiguur en gelijkgestemden kunnen ontmoeten.

Helaas is Norbert van den Hurk, huisarts en oprichter van het project GezondDorp, afwezig vanwege zijn vakantie.

Een unieke afsluiting van de LCHF Belevingsmarkt bij ‘t Brouwershuis

Dit treffen vindt plaats als afsluiting van de LCHF Belevingsmarkt. Bovengenoemde experts zijn er vanaf 17 uur. Kom je ook naar ’t Brouwershuis? We hebben helaas geen budget voor de drankjes en hapjes, die zijn dus voor eigen rekening. Maar wie weet, misschien is er nog iets over van één van de marktkramen…en anders heeft ‘t Brouwershuis natuurlijk ook voldoende in de aanbieding.

P.S. Je kunt je ook nog steeds opgeven voor de lezingen, trainingen en workshops die op het programma van de LCHF Belevingsmarkt staan. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Categorieën: Deelnemer