Wist u dat 1 op de 6 Nederlanders last heeft van een verminderd gehoor?

Communiceren is een van de belangrijkste dingen in ons leven; een verminderd gehoor kan hierbij een belemmering zijn. Gehoorverlies treedt bijna altijd geleidelijk op. In het begin merkt u vaak niet eens dat u minder goed bent gaan horen. Het is vaak uw omgeving die u er als eerst op wijst dat uw gehoor achteruit gaat. Gelukkig is er in de meeste gevallen een goede oplossing om uw gehoor te verbeteren.

 

Een gratis hoormeting als onderdeel van uw gezondheidsprogramma!

Beter horen betekent in veel gevallen (weer) actief mee kunnen doen in de maatschappij. Bij gehoorverlies is het belangrijk dat u op tijd actie onderneemt, dit draagt bij aan uw gezondheid. Het is dan ook belangrijk dat een hoormeting onderdeel is van uw jaarlijkse gezondheidscheck. Daarom zijn wij ook enthousiast deelnemer van de belevingsbeurs van GezondDorp. U bent van harte welkom om zondag 12 augustus een gratis en geheel vrijblijvende meting te laten doen in onze Hoorbus: dan weet u binnen 10 minuten hoe ’t ervoor staat met uw gehoor!

Hooroplossingen in de breedste zin van het woord

Van Boxtel hoorwinkels is een van oorsprong Brabants familiebedrijf dat in 1955 begon met de verkoop van hoortoestellen. In de loop der jaren hebben we dat uitgebreid naar hooroplossingen in de breedste zin van het woord. De hoorwinkels van Van Boxtel onderscheiden zich door een persoonlijke klantbenadering, deskundig advies en echt de tijd nemen voor haar klanten. Inmiddels hebben we 60 winkels door heel Nederland, met onder andere winkels in Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven en Helmond.

Voor meer informatie kijkt u op onze website: www.vanboxtelhoorwinkels.nl

Het maken van een afspraak voor een uitgebreide hoortest is heel simpel: ga naar www.vanboxtelhoorwinkels.nl/maak-een-afspraak of bel naar 088 – 52 52 000.

Categorieën: Deelnemer