Van Kuijk Gezond Leven

In mei 2019 hebben Hans en Ivonne samen Van Kuijk Gezond Leven opgericht. Beiden zijn ze geboeid bezig met preventieve geneeskunde en samen vertegenwoordigen ze alle elementen van Gezond Leven: voeding, beweging, ontspanning en verbinding. Gezond Leven is hun gezamenlijke passie, zelf doen ze dit steeds beter en hun missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om het ook te doen.

Workshop Hans van Kuijk

Hans is sportarts en mede-oprichter van GezondDorp. Anders eten heeft hemzelf en vele anderen geholpen om weer gezond te worden; onbewerkte producten, rijk aan nutriënten, weinig koolhydraten en meer gezonde vetten. Ruim 3 jaar na de start van het project GezondDorp is Hans oprecht geïnteresseerd naar de vragen en/of twijfels die er zijn over deze gezonde leefstijl. Wat weerhoudt jou om te beginnen? Of wat heeft ertoe geleidt dat je gestopt bent? Wat betekent gezond leven voor jou? En wat heb jij nodig om dit te doen?

In deze interactieve workshop is alle ruimte voor vragen. Na aanmelding kun je jouw vragen indienen. Aan de hand van deze vragen bespreekt Hans de thema’s die leven over gezondheid en voeding.

Workshop Ivonne van Kuijk

Ivonne is instructeur Chi Neng Qigong (CNQ). Deze medische qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid. Met eenvoudige oefeningen maak je je lijf soepel en je geest helder. Zelf gebruikt Ivonne deze Chinese bewegingsleer als methode om gezond te Leven.

In deze workshop geeft Ivonne wat achtergrondinformatie over deze methode, ze vertelt hoe het haar heeft geholpen om gezonder te gaan leven én ze laat jou zelf ervaren hoe het is om je levensenergie te laten stromen. Je kunt in gewone kleding meedoen, de oefeningen zijn zittend en staand. Iedereen kan het, dus kom beleven wat CNQ met jou doet!

Zondag 24 mei

  • Workshop Hans/Ivonne: 30 minuten
  • Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.
  • Kosten: 5 euro per persoon/workshop.*
  • Meer info over Van Kuijk Gezond Leven.
  • Inschrijving opent eind maart.

* ) Deze bijdrage gaat naar Stichting GezondDorp. En maakt het (mede) mogelijk deze GezondDorp Belevingsmarkt te organiseren, alsook om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.