Nooit meer moe & futloos

Wil jij dieper slapen en uitgeruster wakker worden? Wat moet je doen om je overdag energieker te voelen? Zoek jij naar eenvoudige praktische tips om je meteen energieker te voelen?

Waar 10 jaar geleden iedereen wilde afvallen zoekt nu iedereen naar een hoger energieniveau. Dit is ook logisch. We hebben zoveel gewoontes aangeleerd waardoor we energie verliezen. Fysiek vindt je deze gewoontes binnen het immuunsysteem, slaap en ademhaling. Tijdens deze lezing zal ik je leren hoe je binnen 4 weken weer terug komt op een enorm hoog energieniveau! Ook als je lage energieniveau komt door een burn-out, darmklachten of andere aandoeningen.

Timo Hans

Timo Hans - Physis

Timo Hans is gespecialiseerd in vitaliteit. Het delen van kennis met betrekking tot dit onderwerp is een van zijn grote passies. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een unieke visie op gezondheid. Daarbij richt Timo zich op 6 domeinen: slaap, stress, voeding, ademhaling, bewegen en het immuunsysteem. Met dit model behaalt hij ongekende resultaten op het gebied van vitaliteit!

Via Physis Academy deelt Timo zijn kennis tijdens de cursussen die hij verzorgt met behandelaars en trainers, zodat ook zij nog beter in kunnen spelen op de vitaliteit van hun klanten.

Lezing op zondag 24 mei

  • Lezing: 45 minuten.
  • Maximaal aantal deelnemers: 50 personen.
  • Kosten: 5 euro per persoon.*
  • Meer info over Physis Academy.
  • Inschrijving opent eind maart.

* ) Deze bijdrage gaat naar Stichting GezondDorp. En maakt het (mede) mogelijk deze GezondDorp Belevingsmarkt te organiseren, alsook om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.