Een andere kijk op chronische pijn

1 op de 5 mensen loopt rond met chronische pijn. Deze pijn kan zorgen voor enorme hinder in het dagelijks leven. Je kunt je werk niet of niet goed meer uitvoeren. Thuis kun je niet meer de partner of ouder zijn die je altijd was. Hobby’s uitvoeren moet aangepast of heb je moeten laten schieten.

De laatste jaren is er een enorme opmars geweest aan nieuwe inzichten betreffende chronische pijn. Met deze inzichten helpt Timo Hans al jaren mensen van hun chronische pijn af. Tijdens de lezing ‘Een andere kijk op chronische pijn’ deelt hij deze inzichten.

Timo Hans

Timo Hans - Physis

Timo Hans is gespecialiseerd in vitaliteit. Het delen van kennis met betrekking tot dit onderwerp is een van zijn grote passies. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een unieke visie op gezondheid. Daarbij richt Timo zich op 6 domeinen: slaap, stress, voeding, ademhaling, bewegen en het immuunsysteem. Met dit model behaalt hij ongekende resultaten op het gebied van vitaliteit!

Via Physis Academy deelt Timo zijn kennis tijdens de cursussen die hij verzorgt met behandelaars en trainers, zodat ook zij nog beter in kunnen spelen op de vitaliteit van hun klanten.

Lezing op zondag 24 mei

  • Lezing: 45 minuten.
  • Maximaal aantal deelnemers: 50 personen.
  • Kosten: 5 euro per persoon.*
  • Meer info over Physis Academy.
  • Inschrijving opent eind maart.

* ) Deze bijdrage gaat naar Stichting GezondDorp. En maakt het (mede) mogelijk deze GezondDorp Belevingsmarkt te organiseren, alsook om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.