Bewegend coachen in de natuur

Onze gezondheid is een groot goed. Hoe hou jij in deze snel veranderende tijd een gezonde balans tussen geestelijke en lichamelijke belasting?

Door een groeiende geestelijke belasting kunnen klachten ontstaan. Zoals veel piekeren, spanningen, lichamelijke klachten. Dit kan het gevolg zijn van langdurige stress.

Coaching, ademhalingsoefeningen en mindfulness in de natuur hebben bewezen positieve effecten bij (werk)stress- gerelateerde klachten. Het doel van coachen en bewegen in de natuur is het leren omgaan met (werk)stress en het voorkomen van burn-out/bore-out.

Preventie van stress, burn-out en bore-out

Soms heb je iemand nodig die naar jouw verhaal luistert en niet oordeelt. Die jou door levenservaring en de juiste tools verder kan helpen.

Graziella en Hans komen beiden uit het drukke bedrijfsleven: Graziella heeft een burn-out gehad en Hans zat zelf tegen een bore-out aan. Vandaag de dag weten ze als geen ander hun passie voor bewegen in de natuur, mindfulness en andere technieken tevoorschijn te toveren om jou verder te helpen. Door hun opleiding van Mindful Run Nederland en diverse andere opleidingen hebben ze zich allebei gespecialiseerd in hun eigen vakgebied; Graziella als wandelcoach en Hans als hardloopcoach.

Workshop ‘Leren omgaan met (werk)stress’

Tijdens de workshop laten ze mensen ervaren wat teveel stress met het lichaam doet en hoe je door middel van eenvoudige technieken leert ontspannen. Dit alles in een ongedwongen en relaxte sfeer. Deze combinatie van technieken is uniek, voor iedereen te gebruiken en toepasbaar op het werk alsook privé.

“Wij helpen jou je hoofd weer leeg te maken. Vrij van negatieve gedachten en denkpatronen. Wij leren je hoe je bewust van je omgeving kunt genieten en te leven in het ‘hier en nu’. Met andere woorden: hoe je dingen kunt loslaten.”, Grazielle en Hans. 

Het resultaat? Meer energie, minder stress en meer genieten van het leven.

Zondag 24 mei 2020

  • Workshop ca 20 minuten.
  • Maximaal aantal deelnemers: 15 personen.
  • Kosten: 5 euro per persoon.*
  • Meer info over 2MoveMindful.
  • Inschrijving opent eind maart.

* ) Deze bijdrage gaat naar Stichting GezondDorp. En maakt het (mede) mogelijk deze GezondDorp Belevingsmarkt te organiseren, alsook om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.