Heb je diabetes en wil je niet steeds meer medicijnen? Harriët Verkoelen, diëtiste en diabetesverpleegkundige, zegt al 26 jaar dat koolhydraten funest zijn; funest voor patiënten met diabetes en voor mensen met overgewicht. Ga met haar in gesprek tijdens de LCHF Belevingsmarkt, lees haar boeken over koolhydraatarme voeding en overwin je overgewicht en/of diabetes of kom naar haar lezingen!

Gezonde koolhydraatarme voeding zonder toevoegingen

Koolhydraatarme voeding is natuurlijke voeding met zo weinig mogelijk toevoegingen. Wist je dat in bouillonblokjes erg veel toevoegingen zitten?
Het is daarom erg leuk om zelf bouillonpasta te maken. Het recept is te vinden in mijn nieuwste boek. Of koop het op de markt kant&klaar. We geven er een overzicht met toepassingsmogelijkheden bij.

2009: Een andere visie op ‘gezonde’ voeding

Haar eerste boek, een bestseller, ‘Andere gezonde voeding’ (2009) is ontstaan doordat ze een andere visie heeft ontwikkeld op ‘gezonde’ voeding voor mensen met overgewicht en mensen met diabetes. Dit boek is eigenlijk voor iedereen die wil afvallen maar op de ‘gewone’ manier onvoldoende resultaten boekt. Want een dieet dat niet werkt is zeer frustrerend en demotiverend. Deze methode werkt, motiveert en geeft een goed gevoel. Iedereen voelt zich fitter!

2012: Koolhydraten de boosdoeners van het vet rond de buikstreek

In haar tweede boek ‘Echt afvallen doe je zo’ (2012) legt ze nog beter uit waarom we een koolhydraatarme voedingsstijl zouden moeten naleven. En hoe koolhydraten de boosdoeners zijn van het vet rond de buikstreek. Zo staat in dit boek een heldere uitleg welke stofwisselingsprocessen overgewicht in de hand werken als je er aanleg voor hebt. En dus ook wat je er aan kunt doen.

2016: Koolhydraatbeperkt werkt, ook voor diabetes patiënten

In haar derde boek ‘Afvallen met de Wet van Harriet’ (2016) legt Harriët uit waarom koolhydraatbeperkt werkt. En die wet is simpel: let op koolhydraten, niet op vet. In dit nieuwste boek zit bovendien een hoofdstuk speciaal voor diabetes patiënten. Zeker weten dat zij zich hierin herkennen!

2019: Diabetes overwinnen. Ga voor gezonde koolhydraatarme voeding (vanaf 19 april)
Een gezonde koolhydraatarme voeding is je beste medicijn. Behandel je diabetes en niet slechts bloedsuikers. Bedoeld voor iedereen met diabetes, zowel type 1 als type 2. Een goed gewicht, lekker in je vel, mooie stabiele bloedsuikers met minder medicijnen. Alle nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Maak je eigen dag- of weekmenu met deze voorbeeld dagmenu’s in uniek drie-luik systeem.

Lezingen op zondag 19 mei 2019

Harriët Verkoelen verzorgt een tweetal lezingen tijdens de LCHF Belevingsmarkt.

Wist je dat?

  • In de praktijk van Harriët Verkoelen ruim 90% van mensen met type 2 diabetes en insuline weer vrij van insuline is;
  • Ook de doktersassistenten uit Leende en de diabetesbehandelaars uit het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven) en omgeving een bijscholing bij Harriët hebben gevolgd?

Meer informatie over Harriët Verkoelen

Neem alvast kijkje op haar website voor meer informatie.

Categorieën: Diëtisten