Grip op Koolhydraten

Grip op koolhydraten (GOK) is een bewezen, succesvolle koolhydraatbeperkte methode van Yvonne Lemmers. Deze methode helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. En is ook geschikt voor diabetes.

Kom proeven!

Yvonne verzorgt in haar marktkraam een kleine proeverij van stevia en koolhydraatarme crackers. Kom jij proeven hoe lekker ze zijn?

Kom vragen stellen aan diëtisten uit het GOK-netwerk
Binnen het GOK-netwerk zijn diverse diëtisten aangesloten. Zij kunnen je volgens de richtlijnen van Grip op Koolhydraten begeleiden. Een aantal van deze diëtisten zal ook aanwezig zijn op de LCHF Belevingsmarkt op zondag 12 augustus. Je kunt ze persoonlijke vragen stellen over jouw eigen situatie.

Kom snuffelen in de GOK-boeken

Yvonne Lemmers publiceert al vanaf 2009 een aantal Grip op Koolhydraten (GOK)-boeken. Leer van de uitleg, de voorbeeldmenu’s, de vragen en antwoorden. Ga aan de slag met de voorbeeldmenu’s en de recepten. Geniet ervan en voel wat de LCHF-eetmethode van GOK doet met je lichaam én geest!

GOK-productenwijzer

De Grip op Koolhydraten Productenwijzer in waaiervorm geeft van meer dan 1.600 producten aan of ze GOK-groen, oranje of rood zijn. Het is een superhandige aanvulling op de boeken. Uiteraard zijn zowel de boeken als de productenwijzer ook te verkrijgen in de marktkraam.

Meet & greet: Een unieke afsluiting van de LCHF Belevingsmarkt

De LCHF Belevingsmarkt sluiten we af met een Meet & greetHier krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met andere LCHF’ers en experts uit het veld. Een georganiseerd, uniek ontmoetingsmoment bij ‘t Brouwerhuis. Uiteraard is Yvonne hier ook aanwezig. [lees verder]

Meer informatie over GOK

Neem alvast kijkje op de website voor meer informatie:
Website GOK.