[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Diabetes overwinnen”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Je hoort het veel de laatste tijd: kies voor een gezonde, koolhydraatarme leefstijl. Ook als het gaat om afvallen of het overwinnen van diabetes. Harriët Verkoelen haar nieuwste boek heet dan ook niet voor niets ‘Diabetes overwinnen’. En daarmee bedoelt ze: “Bij diabetes type 2 deze omkeren. En bij diabetes type 1 deze verbeteren in stabiele bloedsuikerwaarden en eventueel ook een goed gewicht.” Inmiddels is bewezen dat deze leefstijl werkt. In haar praktijk Prima Vita wordt 90% van alle diabetes type 2 patiënten weer insulinevrij.

Harriët verzorgt over dit thema regelmatig ‘Patiëntenpresentaties’ speciaal voor diabetespatiënten en andere belangstellenden. Dit naast haar bijscholingen voor professionals zoals artsen, diabetesverpleegkundigen, diëtisten en praktijk huisartsondersteuners (POH). Zo krijgt iedereen van haar de kans om informatie te krijgen over de koolhydraatbeperkte leefstijl.

Onderwerpen die aan de orde komen tijdens haar lezing ‘Diabetes overwinnen’ op zondag 19 mei:

  • Wat zijn koolhydraten?
  • Waarom is het niet gezond veel koolhydraten te eten en waarom is het niet erg om meer vet te eten als je DM 1 of DM2 hebt?
  • Waarom is er niets mis met een ketogene voeding en is dit zelfs aan te raden?
  • Waarom val je dan beter af?
  • Wat mag je dan wél eten?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”751″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.harrietverkoelen.nl/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zondag 19 mei, 13.00-13.45 uur
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.
Meer info over Hariëtte Verkoelen.
Direct inschrijven.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]